Szolgáltatásaink

Vevő és üzleti partner keresés:

Cégünk az Önök útmutatásának megfelelően megkeresi termékei, szolgáltatásai iránt érdeklődő potenciális vevőit, értékesítési partnereit és mindenben támogatja az első szállítási szerződés megkötéséig. Az elmúlt évek számai azt mutatják, hogy ügyfeleink 88%-nak tudtunk érdeklődő partnert találni, pár hónapon belül a legkülönfélébb iparágakból.

Kiállításokon való megjelenés bonyolítása elő- és utókezelessel:

A potenciális vevőkkel, értékesítési partnerekkel általában szakvásárokon, kiállításokon lehet a leggyorsabban kapcsolatba kerülni. Vállaljuk, hogy cége számára  a legmegfelelőbb szakkiállításokat megtaláljuk, megjelenését megszervezzük, és tolmácsot biztosítunk. A kiállításra már előzetesen érdeklődő üzleti partnereket hívunk meg, akiknek bemutathatják cégüket, termékeiket. A kiállítást követően mindent elkövetünk, hogy a kezdeti kapcsolatfelvételből mihamarább konkrét üzlet legyen: folyamatos kapcsolatot tartunk potenciális üzleti partnereivel és aktív részt vállalunk a üzletkötéshez szükséges valamennyi információ gyors, hatékony eljuttatásában.

Bemutatóterem biztosítása termékei számára:

Termékei számára bemutatótermet biztosítunk külföldi képviseleti irodáinkban, amelyeket munkatársaink az Önök iránymutatása alapján az érdeklődő helyi partnereknek anyanyelvükön bemutatnak és közreműködnek azok értékesítésében.

Folyamatos kereskedelmi képviselet:

Cége exportja nem állhat meg az első sikeres üzletkötéssel. Munkatársaink elkötelezettek, hogy az Önök cége az első külföldi értékesítést követően folyamatosan növelni tudja export árbevételét és piaci részesedését.  Ennek érdekében munkatársaink, az Ön vállalatával előre egyeztetett értékesítési tervnek megfelelően azon dolgoznak, hogy tovább növeljék az Önök üzleti partnereinek számat, az eladott termékei mennyiségét, hozzájárulva az Önök export árbevételének dinamikus növeléséhez.

Piacra lépés támogató szakértői anyagok elkészítése:

A sikeres exporthoz, piacra lépéshez jól időzített, precízen kidolgozott tervre van szükség. Önök ismerik cégük sikerének titkát, mi ismerjük a helyi piac sajátosságait. Csapatunk, fókuszált, lényegi kérdéseket megválaszoló szakértői anyagokkal tudja támogatni az Önök piacra lépésének megtervezését (konkurencia elemzés, konkurens piaci árak, potenciális partnerek, szabályozói környezet, forgalomba-hozatal feltételei, vámolással kapcsolatos eljárások, szabályok.)

Forgalomba hozatallal, vámolással és finanszírozással kapcsolatos tanácsadás, bonyolítás:

Cégünk vállalja, hogy a helyi piaci sajátosságokat és kockázatokat jól ismerő partnereink bevonásával leveszi a terhet az Önök válláról, legyen az áruforgalomhoz kapcsolódó kockázatok kezelése, biztosítása, vagy a szállításhoz, gyártáshoz kapcsolódó pénzügyi finanszírozási igény biztosítása.

Cég- és kereskedelmi képviselet:

Tapasztalatunk szerint az export piacon való stabil jelenlét, a növekvő árbevétel nem biztosítható helyi iroda, helyi szakképzett munkatársak, kereskedelmi képviselők nélkül. Cégünk az Önök költségeinek töredékéért tudja ezt biztosítani, és a szokásosnál jóval rövidebb idő alatt, mintha ezt Önöknek kellene kiépíteni, saját helyi nyelvet beszélő munkaerővel.