ProjectMine Gazdasági Tanácsadó Kft. – „Felszínre hozzuk az értékeket”

Több mint 10 éves szakmai jelenlétünk és tapasztalataink alapján, széleskörű és sikeres referenciáink segítségével, hazánk meghatározó projektfinanszírozási tanácsadó cége vagyunk. Segítségünket, tapasztalatainkat és szakmai tudásunkat nagy örömmel és készséggel fordítjuk az Ön által megálmodott projekt javára is, hogy abból reálisan megvalósítható, működő és jól fenntartható beruházás, fejlesztés születhessen.

A ProjectMine Gazdasági Tanácsadó Kft. a pénzügyi és gazdasági tanácsadás területei közül leghatékonyabban a projektekhez kapcsolódó koncepciók kialakításában, a beruházásokhoz kapcsolódó forrásszerzésben, az egyedi és kiemelt projektek előkészítésében, a pályázati lehetőségek generálásában, a pályázatok sikeres elkészítésében, üzleti tervezésben, kapcsolatépítésben, hatósági egyeztetésekben, valamint a sikeres projektek, projektmenedzsmentjében tud eredményes partner lenni. Cégünk 2007 óta több mint 20 Mrd Ft értékű projektben nyújtott sikeres tanácsadást, segítette a beruházások megvalósulását.

Támogatást nyert projektek esetében a stratégiai egyeztetéseken keresztül, a konkrét projekthez kapcsolódó adminisztrációs és pénzügyi tartalmak felügyeletében, kialakításában, jelentések elkészítésében, valamint az elnyert támogatás lehívásában, azok utókövetésében is örömmel rendelkezésre állunk. A projektek megvalósítása során különös figyelmet fordítunk a pályázatok mellett kötelezően megvalósítandó tájékoztatási és nyilvánossági feladatok lebonyolítására is.

Emellett pedig stratégiai segítséget tudunk nyújtani egyéb finanszírozási megoldások előkészítésében, azok dokumentációs benyújtásában, koordinálásában, hitelkérelmek valamint kockázati tőkebefektetői és egyéb befektetői anyagok összeállításában is.

Célunk, hogy szolgáltatásaink segítségével, az elképzelt és megtervezett fejlesztési csomagok, hatékonyan, fenntarthatóan , ezáltal sikeresen valósulhassanak meg.