Goodwill Consulting Kft.

A GoodWill Consulting. Kft. 2004-ben alakult több éves tapasztalattal rendelkező Európai Uniós közgazdász végzettségű szakértőkből. A GoodWill Consulting Kft. dinamikusan fejlődő társaság, ügyfelei között a gazdasági társaságokon kívül megtalálhatóak a települési önkormányzatok, közoktatási intézmények, non-profit szervezetek is. A társaság fő tevékenysége a komplex pályázati szolgáltatás, mely magában foglalja a pályázatírást, hitelpályázatok készítését, pályázati utógondozást, projektmenedzsmentet. Cégünk pályázatírási sikeressége egyedülálló versenytársai között, a maga 85%-ával és a közel 30 milliárd forint elnyert támogatással.

A GoodWill Consulting Kft. háttértanulmányok készítését is vállalja, különös tekintettel településfejlesztési koncepciók, integrált városfejlesztési stratégiák, marketing, stratégiai és pénzügyi tervek készítésére. Energetikai megvalósíthatósági tanulmányok készítését cégünk energetikusokból és tervezőkből álló csapata segíti. Cégünk tevékenységi körébe tartozik továbbá a közbeszerzési eljárás komplex lebonyolítása is. A GoodWill Consulting Kft. valamennyi tevékenységi területén rendelkezik referenciával.

Cégünk hazánkban Budapesten és Nyíregyházán rendelkezik irodával. 2008-ban Románia Európai Uniós csatlakozását követően megnyitottuk kolozsvári irodánkat és 2 év alatt további 4 irodát nyitottunk Románia szerte. 2010-ben újabb Uniós tagállammal bővítettük cégünk leányvállalatainak helyszínét, így már Bulgáriában is elérhetőek cégünk szolgáltatásai. 2008-as, 2009-es és 2010-es tevékenységünk alapján a Budapest Business Journal cégünket a hazai pályázatíró társaságok rangsorában az előkelő 2. helyre sorolta.

A GoodWill Consulting Kft. 2011 novemberében minősített tanácsadói státuszt nyert el, így már akkreditált tanácsadói szolgáltatással is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Cégünk ügyvezetője, Harsányi Gábor 2011-ben a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége által odaítélt „Év Vállalkozója” díjban részesült.