Miért érdemes minket választani?

Számos érvünk van amellett, hogy miért a CEC-cel közösen érdemes elindulnia a keleti piacok irányába. Mind közül a legfontosabb, hogy partnereink sokkal gyorsabban, hatékonyabban és lényegesen olcsóbban építhetik fel kereskedelmi kapcsolataikat, mintha azt maguk tennék.

Gyors, költséghatékony piaci megjelenés
Tapasztalataink azt mutatják, hogy azon partnereink, akik a CEC szolgáltatásain keresztül jutottak ki a régióba vagy szilárdították meg pozícióikat az orosz piacon a korábban felmerülő költségek töredékéért, illetve a szokásosnál jóval rövidebb idő alatt értek el sikereket.

Helyi üzleti kultúra- és nyelvismeret
Minden képviseletünkön több nyelvet beszélő szakemberek várják partnereinket. Sokat fordítunk munkatársaink képzésére, hogy könnyebb legyen a kultúrák közti átmenet, és így sikeresebb az üzletkötés.

Orosz üzleti kapcsolatokMásfél évtizedes üzleti kapcsolatok, bürokráciában való jártasság
Többször hallani, hogy Oroszország a bürokrácia és a korrupció fellegvára. Ezt nem szeretnénk sem megerősíteni, sem cáfolni, viszont abban biztosak vagyunk, hogy a helyi viszonyok ismerete nélkül csak nehézkesen és költségesen lehet előre jutni.

Helyi képviseleti irodák, irodai infrastruktúra
Saját céggel, képzett munkaerővel rendelkezünk Moszkvában és a kazahsztáni Almatiban. Ezekből a központokból történik a potenciális partnerek meglátogatása, a szerződések előkészítése és a találkozók megszervezése partnereink számára.

Növekedésorientált, ambiciózus kis-, közép- és nagyvállalatok az ügyfeleink
Amennyiben Ön egy sikeres hazai kis-, közepes vagy nagyvállalat tulajdonosa, illetve vezetője, és bízik abban, hogy termékei nemcsak itthon vagy az Európai Unióban, hanem tőlünk keletre is sikeresek lehetnek, akkor bennünk megfelelő partnerre találhat.

Mely országokban vagyunk jelen?
Tevékenységünk fókuszában a volt Szovjetunió tagállamai állnak, ezen belül is:
Oroszország
Ukrajna
Kazahsztán

Nem csodát ígérünk, hanem tudatos piacépítést!
Az alapításunk óta eltelt pár évben több mint tizenötezer oroszországi vállalattal vettük fel a kapcsolatot. Számos alkalommal akár már egy hónapon belül képesek voltunk érdeklődőt találni megbízóink számára. Sikeres projektvezetést követően több partnerünk is állandó képviselet ellátásával bízott meg minket.
Természetesen a biztos sikert garantálni mi sem tudjuk, de ahogyan mondani szoktuk, ha a termék jó és az eladáshoz szükséges feltételek is adottak, akkor nagy eséllyel megtaláljuk a potenciális vásárlót, akivel rövid úton összekötjük partnerünket.