A honlap fenntartója: 

Creative Expert Consulting Kft
Bank Center, 1054 Budapest, Szabadság tér 7.
Tel:+36 1 269 3963
Adószám: 14547575-2-41
Cégj. sz.: 01-09-908838

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Creative Expert Consulting Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.
A honlap fenntartója tájékoztatja Önt, hogy a www.oroszexport.hu weboldal böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A www.oroszexport.hu weboldal, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Creative Expert Consulting Kft. jogosult.

A Creative Expert Consulting Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Creative Expert Consulting Kft. azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A honlap fenntartója fenntartja a jogot, hogy a www.oroszexport.hu weboldalt bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A fenntartó továbbiakban nem garantálja, hogy a www.oroszexport.hu weboldal hozzáférése folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Creative Expert Consulting Kft. kifejezetten kizárja.

A Creative Expert Consulting Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyhez a www.oroszexport.hu weboldal kapcsolódhat, vagy amelyekre hivatkozhat.