Miért számítunk fel fix díjat?
Tárgyalásokon gyakran felmerülő kérdés, hiszen a Megrendelő úgy tartja helyesnek és számára optimálisnak, ha minden kiadás csak a siker, vagyis termékének értékesítését követően jelentkezne. Ilyenkor szoktunk visszakérdezni bizalmatlanságukra, hiszen mi is megelőlegezzük a bizalmat azzal a munkával, amit elvégzünk több hónap folyamán, s ennek ellentételezésére csak annak lezárását követően kerül sor. Persze érthető a kockázatkerülés elve is, de a legtöbb esetben kézzelfogható eredményeket teszünk le Megbízónk elé.
Sajnos előfordult olyan eset is, ahol az elvégzett megrendelés befejezését követően partnerünk meggondolva magát, nem utazott el a potenciális vevőkkel szervezendő találkozóra. Ilyenkor esélytelenül számíthattunk bármilyen jellegű költségtérítésre, sikerdíjra.
A fix díjaink kialakításakor olyan összegben gondolkozunk, mely az előttünk álló feladat közvetlen költségeinek csak egy bizonyos részét fedezi, de semmi esetre sem tartalmazza társaságunk nyereségét.

A Creative Expert Kft. mennyire tudja garantálni a biztos vevőt, megrendelőt számomra?
Minden tárgyaláson elmondjuk, hogy cégünk a feladat teljesítése során mindent megtesz annak érdekében, hogy Megbízónk számára megrendelést, vevőt találjon, hiszen cégünk híre és egyben léte is ettől függ, de 100%-os biztonsággal kijelenteni, garantálni ezt nem tudjuk. Talán a legjobb megközelítést az eddigi munkák statisztikái alapján tudunk adni, ahol 1-2 kivétellel, sikerrel jártunk. Itt azonban rögtön le kell szögeznünk, hogy minden sikerhez, eredményhez – a vevőn túl – Megbízónk hathatós együttműködésére is szükség van. Minden esetben fontos a gyors, mindenre kiterjedő információ, illetve a más üzleti kultúrákhoz tanúsított kompromisszumkész hozzáállásra.

Milyen ágazatokra terjed ki a Creative Expert Kft. üzletfejlesztési szolgáltatása?
Alapvetően iparágaktól teljesen függetlenül fogadunk el megbízást, amit eddigi Megbízóink széles tevékenységi köre is bizonyít. A megbízás elnyerését megelőzően minden partnerünkkel elbeszélgetünk, felmérjük tevékenységüket, igényeiket. Természetesen előfordult olyan eset is, ahol a tárgyalások folyamán, bizonyos feltételek hiányában nem tudtuk elvállalni a megbízást, de ennek elutasítását csak legvégső esetben tesszük meg. Többször előfordult, hogy helyi specialistát, szakcéget bíztunk meg alvállalkozásban, hogy teljesíthessük megrendelőnk elvárásait.

Milyen referenciákkal rendelkezik cégük?
Tavalyi referencia listánkat honlapunkon szerepeltetjük. A konkrét vezetők, kapcsolattartók elérhetőségeit komoly érdeklődés esetén a személyek felhatalmazásával megadjuk.

Miben tud a Creative Expert cégem számára segítséget nyújtani?
A CEC olyan üzletfejlesztési szolgáltatással foglalkozik, mely megkönnyíti, elősegíti a piacra jutás feltételeit azon cégek számára, akik nem rendelkeznek nyelv-, helyismerettel. Konkrét vevőket, érdeklődőket keresünk Megbízónk igényeinek megfelelően. A különböző szempontok szerinti szűrést követően prezentáljuk őket, s kölcsönös érdeklődést követően találkozók megszervezését vállaljuk.

Ha képviselettel szeretnék rendelkezni Oroszországban, akkor is a segítségemre tud lenne a Creative Expert?
Cégünk jelentős jogi és a gazdasági életből vett kapcsolatokkal rendelkezik a cégismertetőben megjelölt országokban, ezért vállaljuk cégek képviseletét, s a munka folyamán jogi, illetve gazdasági ügyintézést, tanácsadást végzünk, partnerkereséssel egyetemben.

Ha már érdekeltséggel rendelkezem Oroszországban, akkor miben tudna segíteni a CEC?
Többször előfordult, hogy olyan vállalkozásoktól kaptunk megbízást, akik már rendelkeztek képviselettel Oroszországban, ugyanakkor elégedetlenek voltak saját teljesítményükkel. Ilyenkor felmérjük a hiányosságokat, s cégünk teljes humán erejét a Megbízó érdekében vetjük be, hogy gyorsan eredményt mutathassunk fel. Ha külön tiltás nem érkezik, együttműködünk a Megbízó kinti érdekeltségével.

Mennyi idővel kell számolnom a projekt folyamán?
Tapasztalatunk szerint 2-3 hónap telik el a Megbízás kezdetétől a feladat lezárásáig, de a projektek egyediségétől függően nőhet az idő.

A vízum ügyintézésben illetve a kinti transzferek megszervezésében tudnak segíteni?
A potenciális vevőkkel történő találkozókat cégünk megszervezi, s a kiutazáshoz szükséges vízumokat beszerezzük csekély szolgáltatási díj ellenében. A kinti transzferekre az utazást megelőzően írásban ajánlatot teszünk.

Milyen segítségre számíthatunk a vámügyintézés területén?
Tudni kell, hogy az oroszországi vámolási eljárás jelentős mértékben eltér az EU-ban megszokottaknál. Cégünk segítséget nyújt minden partnerünk számára a vámügyintézéshez szükséges előkészületekhez, illetve annak lebonyolításában.