Pályázati támogatás

2012 augusztus 4.

 Elérhetővé vált a külpiaci megjelenést támogató Európai Unió által finanszírozott pályázat.

Kedvező támogatási feltételekkel nyílt lehetőség mikro-, kis-, és középvállalkozások számára exportpiaci szereplővé váláshoz. Ezen pályázat célja, hogy tanácsadói tevékenységen keresztül segítse hozzá a hazai vállalkozásokat nemzetközi versenyképességük megtereméséhez.
A pályázat keretében 50%-os vissza nem térítendő támogatás igényelhető 3.000.000-20.000.000 Ft-ig terjedő összegben, mintegy 3 milliárd forintos forrásból. A támogatásból többek közt finanszírozhatóvá válik a célpiac felmérése, kiállításokon való részvétel, valamint egyéb olyan, tanácsadói szervezeteken keresztül igénybe vehető szolgáltatás, amely egyszerűvé és elérhetővé teszi az exportkapcsolatok kiépítését, azok fenntartását, valamint az eredményes üzletek lebonyolítását.
A Creative Expert Consultig megfelel a pályázatban meghatározott, tanácsadóval szemben támasztott feltételeknek, így jelenlegi és jövőben Partnereit készséggel támogatja a pályázaton való részvételben és az exportpiacon történő sikeres megjelenésben.
Ha Ön is élni szeretne a kínálkozó lehetőséggel és eddig finanszírozási nehézségek miatt vonakodott a külpiactól, most itt a lehetőség, vegye fel velünk a kapcsolatot és egy személyes találkozó alkalmával részletesen tájékoztatjuk a támogatásról, annak feltételeiről és az orosz, kazah és ukrán piacra lépés lehetőségeiről.